perjantai 1. huhtikuuta 2011

Vähiin kävi...

... ja sitten loppui. Tai ei se nyt sentään ihan vielä loppunut, mutta viimeiset luennot olivat tänä aamuna. Ensi viikolla luvassa vielä kaksi tenttiä ja sitten se ihan oikeasti loppuu. Fiilis oli saman aikaisesti jotenkin epätodellinen ja haikea, kun tajusin tänään viimeiseltä luennoltani kotiin kävellessä, ettei maanantaina enää tarvitse laittaa kelloa soimaan 9:30 aamuluentoa varten. Viimeiset viikot ovat olleet sen verran pyöritystä viimeisiä kirjallisia tehtäviä väsätessä ja eilistä suullista esitelmää valmistellessa.

Lähdön tunnelmaa on kovasti ilmassa nyt luentojen loputtua, sillä suurin osa tuntemistani ihmisistä on lähdössä kotikaupunkeihinsa/-maihinsa tenttien jälkeen. Toki on niitäkin, jotka ovat saarelta kotoisin tai jäävät muuten vain tänne kesäksi töihin tai kesäkursseja lukemaan.
Kolmen viikon päästä koittaa minullakin kotiinlähtö, ja viikon päästä on lukukausi ohi minun osaltani täällä. Varasimme eilen Sannan kanssa hostellin Halifaxisista pariksi yöksi parin viikon päästä, kun hänenkin luentonsa ovat ohi. Lisäksi meillä oli Kirstenin ja Meganin kanssa puhetta mahdollisesta viikonloppureissusta Monctoniin, joka on lähin "isompi" kaupunki Charlottetownista (parin tunnin ajomatkan päässä, Confederation bridgen toisella puolella). Muuten olisi tarkoitus viettää viimeiset pari viikkoa Charlottetownissa hengaillen.

Ihanaa päästää kotiin kaikkien siellä olevien ihanien ihmisten luo, mutta samalla jotenkin haikeaa lähteä täältä lopullisesti. Toinen lukukausi menisi vielä ihan kivasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti