sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Game over

Niin se vain loppui. Koulua ei siis ennen Suomeen paluuta enää ole ja olen virallisesti lomalla. Useimmilla muilla tentit jatkuvat vielä ensi viikolla. Loppukokeet olivat kolmen tunnin pituisia (joskin espanjan kokeen tein reilussa tunnissa, kemian tenttiin meni kysymysten määrästä johtuen 2,5 tuntia). Kysymykset olivat samanlaisia kuin välikokeissa, mutta niitä oli pitemmästä tenttiajasta johtuen luonnollisesti enemmän. Tulokset kursseista tulevat vasta parin viikon päästä.

Asuntolasta pitäisi lähteä 24 tunnin kuluessa viimeisen tentin jälkeen, mutta lisäaikaa on mahdollista hakea (ja kaikki, jotka sitä hakevat, myös saavat sitä). 17. päivä on periaatteessa viimeinen mahdollinen poismuuttopäivä (sillä viimeinen tenttipäivä on 16. päivä), mutta vaihtareiden kohdalla joustoa löytyy kivasti ja saan pitää katon pääni päällä loppuun asti. (Olen siis varannut lennon kotiin vasta 21.4.)

Kevät on virallisesti saapunut saarelle ja lumi lähtenyt. Vielä ei ole kovin lämmintä, mutta kampuksen nurmikentällä on todistettavasti jo muutamana päivänä havaittu t-paita ja shortsi -asuisia frisbeen heittäjiä ja leijan lennättäjiä. Itse en ihan vielä niin vähissä vaatteissa ulos lähtisi, vaikka aurinko paistaakin päivällä lämpimästi. Toivon, että parissa viikossa ehtisi vihertyä vähän ja saisin hieman kesäisempiä kuvia. Toistaiseksi on aika ruskeanharmaata.

Loman alun kunniaksi suoritin eilen jokavuotisen kirkkovierailun.. Tai ainakin melkein. Lähdin nimittäin kämppiksen ja hänen kavereidensa kanssa katsomaan joitakin paikallisia bändejä tiedoilla "Mennään katsomaan Battle of the Bandsiä johonkin kahvilaan." Ajoimme sitten paikallisen baptistikirkon pihaan ja "kahvila" oli ilmeisesti jonkilaisena nuorisokahvilana toimiva tila kirkon kellarissa. Tilasta ja yleisöstä tuli elävästi mieleen ala-asteen diskot. (Terveisiä vaan kaikille, joiden kanssa jammailtiin täysiä Bomfunk MC's:n, Eiffel 65:n ja monen muun tahtiin Kulennoisten Lahtelassa silloin 12 vuotta sitten..) Bändit olivat kuitenkin suurimmaksi osaksi positiivinen yllätys (emme tosin ehtineet nähdä kuin neljä viimeistä kuudesta). Paras oli ehdottomasti viimeinen bändi, jonka takia ko. tapahtumaan varsinaisesti menimme (kämppikseni ystävä soitti siinä). He myös voittivat tämän bändien taiston. Youtubesta löytyy kiva akustinen veto ko. bändiltä, jos jotakuta kiinnostaa: http://www.youtube.com/watch?v=mWl-MpBKt_M

Ylihuomenna on suuntana Halifax, jonne lähdemme Sannan kanssa pienen lomareissun merkeissä pariksi yöksi.

Loppuun taas vähän maisemakuvia:

Kampukselta.

Kävelytie rannasa, Victoria parkin vieressä.

Meri.

Tästä on tähtäilty mereltä tulevia vihollisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti