lauantai 15. tammikuuta 2011

Unohduksia ja BarWarsia

Tämä viikko starttasi kunniakkaasti, kun muistin tiistaina, että minun olisi pitänyt olla espanjankurrisn harjoitusryhmässä maanantaina. En tietenkään ollut. (Ei kai kukaan voi muistaa mennä viideksi takaisin kouluun, jos päivän muut luennot on aamupäivällä.) Sain onneksi mennä keskiviikon harjoituksiin korvaaman poissaoloni.. Pitää varmaan jatkossa alkaa kirjoittaa päivän lukujärjestys otsaan tai jotain. Onneksi täällä on proffat ja muu henkilökunta ihan rentoa porukkaa.

Nyt alkaisin pikkuhiljaa kaivata jotain tapahtumia vaihtereille/kv-opiskelijoille. Viime lauantain orientaation jälkeen ei ole ollut mitään. Täytin kuitenkin buddy program -hakemuksen, joten ehkäpä sieltä kautta tulee jotain ohjelmaa. (Buddy programissa on siis mukana vaihtareita/kv-opiskelijoita ja paikallisia opiskelijoita ja ohjelman puitteissa tehdään esim. retkiä lähiympäristöön, järjestetään juhlia, käydään keilaamassa tmv.)

Tällä hetkellä olen ollut tapahtumien suhteen kämppispuskaradion varassa. Meganilta kuulin muun muassa perjantaina olleesta pub crawlista ja maaliskuussa tehtävästä retkestä Quebeciin. Ilmoittauduin sitten molempiin. Quebecin matka on viikonlopun mittainen ja sen tarkoitus on mennä katsomaan Red Bull Crashed Ice -kilpailua. Minua ei varsinaisesti ko. urheilu kiinnosta, mutta jos saan 200$ edestakaisen matkan Quebeciin ja majoituksen 2 yöksi, niin tottakai lähden sinne. Olisi kiva käydä jossain muuallakin. Yritän ehtiä matkustaa johonkin joko helmikuussa olevan spring breakin aikana tai sitten huhtikuussa tenttien jälkeen.

Perjantain pub crawl (BarWars) oli kemian ainejärjestön järjestämä. Illan aikana kierrettiin neljä eri baaria ja BarWars t-paidalla (jonka sai lipun oston yhteydessä) pääsi niihin ilmaiseksi sisään. Hivenen tuo yhtenäinen pukeutuminen aiheutti hämmennystä, sillä kavereita ei ollut aina ihan helppo bongata tanssilattialta. Ilta oli hauska, mutta olisin ollut enemmän istuskelu- kuin tanssituulella ja paikat oli yhtä lukuun ottamatta aika tanssipainotteisia. Viimeisenä paikkana oli kampuksen baari The Wave ja siitä oli mukavan lyhyt matka kotiin illan päätteeksi.

Kampukselta löytyy tosiaan ihan kaikki baarista lähtien. (Ruokakauppa ei tosin virallisesti ole kampusta, mutta sekin sijaitsee ihan tien toisella puolella.) Kirjakaupassa on jopa aika laaja valikoima vaatteita (joskin yliopiston logoilla varustettuja tietysti). Täällä selviäisi siis pelottavan hyvin poistumatta kampukselta ollenkaan.

Laitan loppuun vielä pari kuvaa tämän päiväiseltä kävelyretkeltä kampukselta. Aurinkopaistoi pitkästä aikaa, niin otin kameran mukaan.
Kemian laitoksen (K.C. Irving Chemistry Centre) sisäänkäynti.

Päärakennus ja keskellä kampusta oleva kello.

1 kommentti:

  1. Iskä on ylpeä tyttärestään. Susta pitäisi tulla kirjailija. No onneksi oot Annakirjojen syntysijoilla ja sen pikkuruisen runotytön. Surullista viestiä sen verran, että suosikkijoukkueesi JYP hävisi Raksilassa Kärpille 4-2. Iskä menee huomenna TPS otteluun ja ensi to Pasilaan Jokereita kurittaan. Farmvillessä talli ja mehiläistarha tarttee lautoja, nauloja, tiiliä ym.

    Terveisin Iskä.

    VastaaPoista