tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ostaisin yhden uuden pään, kiitos!

Enpä muista, milloin minua olisi viimeksi hävettänyt yhtä paljon kuin eilen aamulla. Oikeastaan hävettää vieläkin.. Kyllähän siitä taisi viime viikolla tulla sähköposti ylihuolehtivalta kv-koordinaattorilta ja taisinpa silloin jopa naureskella mielessäni, että onpas taas pitänyt yksinkertainen asia vääntää rautalangasta, mutta ei olisi ehkä pitänyt naureskella.

Heräsin eilen (maanantaina) ajoissa ja keitin rauhassa kahvit kertaillen tenttiin, joka oli ensimmäisenä viikon ohjelmassa. Kertailun jälkeen suunnistin edelleen hyvissä ajoin (tai niin luulin) kemian rakennukseen ja kohti tenttisalia. Pieni epäilys alkoi hiipiä mieleeni, kun salin ulkopuolella odotteli sisään pääsyä vieraan näköisiä ihmisiä (kukaan heistä ei ole kanssani samalla kurssilla). Epäilys vaihtui pieneksi paniikiksi, kun pääsin ovelle ja näin oven ikkunasta salissa muutaman samalla kurssilla olevan opiskelijan kirjoittavan selvästikin tenttipaperiin ja muutaman jo tulevan ulos salista. Ihmeissäni menin saliin sisälle käsittämättä vielä tässäkään vaiheessa, miten tentti voi olla jo loppumassa vaikka olin mielestäni jopa vähän etuajassa. Karu totuus iski tajuntaani vasta, kun kurssikaverini Melanie käveli poislähtiessään ohitseni juuri, kun olin päässyt sisälle saliin. Hän nimittäin kysyi minut nähdessään: "Didn't you remember to change the time?"

Niin tosiaan, täällä siirryttiin viikonloppuna kesäaikaan. Olin tunnin myöhässä. Ja jos en ole muistanut kertoa, että täällä on maailman paras ja mukavin analyyttisen kemian professori, niin haluan tehdä sen nyt. Sain nimittäin tehdä tentin vielä erikseen muiden jälkeen. Toki kuulin myöhästymisestäni kettuilua muun muassa tänään aamulla toisen kemian kurssini professorilta. Voin hyvin arvata, mistä kahvipöydässä on eilen vitsailtu. Voi apua, ei näin käy kuin minulle ja elokuvissa.
Onneksi tänään on mennyt huomattavasti vahvemmin ja kellokin on nyt oikeassa ajassa. Hermoloma Quebec Cityssä lähestyy. Lähtöön on enää vähän reilu kaksi vuorokautta. Jospa pienen loman jälkeen muistan taas hetken muutakin kuin oman nimeni.

Kevät tulee kovaa vauhtia. Kovin lämmintä ei vielä ole, mutta lumi sulaa ihan silmissä. Laitan tähän muutaman kuvan, jotka otin tänään päivällä kampukselta:

Vasempaan reunaan jää Andrew Hall (yksi kolmesta asuntolasta) ja takana siintää K. C. Irving Chemistry Centre. Nurmikkoa näkyy jo kivasti.
KCI toiselta puolelta.
Keskeltä kampusta.
PEI:n, Kanadan ja UPEI:n liput.
Niin ja Thaimaan matkaa en muuten voittanut. (Joku virhe varmaan sattunut siinä arvonnassa.)

1 kommentti:

  1. Multa pääs inahdus kun näin nuot kuvat!
    Sama tunne ku viime vuon et näät lumet tääl Suomessa ei sula ennen vappua, et jos hyvä tuuri käy ni pääset valkoiseen jyväskylään ;)

    mut proffa kuulostaa kyl toosi mukavalta, Suomessa oltais ehkä vaan naurettu ulos luentosalista :D

    VastaaPoista